понеделник, 4 октомври 2010 г.

Крачно есенно

Тъй като Пипи все още не е одобрен за членство в Дружеството на Босоногите, той се намира на есенно-зимен кръстопът - дали да обува ританки или чорапогащи. Нямаше да има никаква дилема ако една добра жена не беше ми изпратила колетче с подаръци, откъдето изскочиха бебешки чорапогащи. Дотогава не ми беше позната концепцията - мислех, че чорапогащите се появяват в живота на децата поне след първата година. После пък се усъмних, че у нас вероятно наистина не се появяват, понеже въпросният подарък беше вносен. Оказа се, обаче, че бебешки чорапогащи се продават дори и в нашия град :)

Чорапогащите прилепват добре и са подходящи за носене под панталони. Освен това не се смъкват и придържат иначе лесно измъкващите се блузи, което ги прави добри панталони сами по себе си. Чудесно решение за хладния сезон.

Няма да захвърлим, обаче, милите мекички ританки. Ще ги използваме за пижама. Всеки би предпочел да спи с леко памучно бельо вместо с чорапогащи ... до следващото лято, когато отново ще са на мода босите крака.




Няма коментари:

Публикуване на коментар